Vil du bruge dine – og andres – styrker endnu bedre?

Vil du bruge dine – og andres – styrker endnu bedre?

Et startskud til den proces, refleksion og snak kan tage udgangspunkt i nedenstående fire profiltyper.

De fleste mennesker indeholder noget af alle fire profiler, men genkender sig typisk bedst i to. I nogle sammenhænge må vi indtage andre roller, end den/de der falder os mest naturligt. Det kan vi lykkes med, men det vil koste energi.

Når du skal finde dine to profiler, skal du mærke efter, hvilke profiler/roller, der giver dig energi at være i. Brug noget tid på i teamet at I hver for sig finder jeres to profiler – undgå at sætte profiler på hinanden – og udbred derefter på skift, hvilke profiler I har valgt og af hvilke grunde. Stil undervejs åbnende spørgsmål til hinanden. Bed den, der fortæller, være konkret på, hvordan de selv mærker og andre kan se, at de har netop den og den profil.

Alle profiler er nøjagtig lige vigtige for et velfungerende samarbejde.

At afdække jeres profiler vil få jer et spadestik dybere ind i snakken om kompetencer, klog opgavefordeling og sundt samarbejde. En vej til at blive endnu bedre klædt på er styrkesamtaler (se mere her). Her kommer vi i dybden med den enkeltes styrker, værdier og potentialer.

RESULTATSØGEREN:

INSPIRATOREN:

STABILISATOREN:

ANALYTIKEREN:Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.