Humor

Humor

Hvis du skulle fortælle et ungt menneske, hvad humor er?
Så ville jeg fortælle forskellen på humor, sarkasme og ironi. Humor skal gøre folk glade, ikke såre og udstille folk. Under sarkasmen ligger der ofte stikpiller og hints. Den har til hensigt at gøre andre kede af det og udstille. Sarkasme kan unge have svært ved at opfange. Ironi ligger lidt under humor – den sårer heller ikke nogen. Det kan godt være, vi griner, men under de rette forudsætninger? Hvis din ven falder ned ad trapperne, skal din tanke være at hjælpe, ikke grine. Og vi skal ikke grine, når nogen fremlægger. Det tager lang tid at lære, men man kan arbejde med det. Vi kan alle komme til at sige noget i humorens tegn, som sårer. (Svaret af en 24 årig ung kandidat i en ansættelsessamtale til en lærerstilling)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.