Større selvværd og råstyrke gennem coaching

Større selvværd og råstyrke gennem coaching

KAPE coacher og vejleder mennesker med mange forskellige udfordringer:

Har gennem få samtaler coachet en projektleder uden konkret loft over sin arbejdstid. Han følte sig enormt presset på grund af mange arbejdsopgaver, som han umuligt kunne nå inden for rimmelig arbejdstid. I samtalerne blev han opmærksom på, at han ville aftale et møde med sin leder og blive helt konkret om sine opgaver. Hvilke opgaver og hvor lang tid tog de. Han modtog f.eks. dagen lang vildt mange opringninger fra personer, der var berørte af eller involverede i et byggeprojekt. Mængden af arbejdsopgaver og deres tidsrøveri kom bag på ham selv.

Tilbagemelding fra mødet med lederen: Han blev tilbudt en klækkelig lønforhøjelse. Min klients svar var: Det er jeg glad for, men det er ikke det, jeg har brug for. Jeg har brug for mere tid sammen med min familie. Jeg har brug for afspadsering. Det kom bag på lederen, og der blev aftalt et nyt møde. Super sej klient, der holdt fast i sine egne aktuelle behov. Det kræver råstyrke.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.