Jobsøgende – brugbare tips til dig 2

Jobsøgende – brugbare tips til dig 2

Hvor meget tror du, din kommende arbejdsplads interesser sig for dig dine behov?  
 Vel og mærket før de har ansat dig.

Vores svar er: Oftest meget, meget lidt.

Vi oplever tværtimod, at arbejdspladser i de fleste tilfælde er mere interesserede i, hvad du kan tilføre virksomheden. Selvfølgelig er de det. De har brug for medarbejdere, der sikrer virksomhedens udvikling og vækst på forskellige måder.

På trods af det læser vi meget ofte opslag på de sociale medier, hvor folk indleder med at skrive: Jeg er ledig og søger job.

Når vi vejleder kunder i at skrive ansøgninger eller træner dem i kunsten at gå til ansættelsessamtaler, så går vores arbejde bl.a. ud på at træne i at undgå at sætte dem selv i centrum, når de beskriver sig selv i opslag på de sociale medier,  i en ansøgning eller i en ansættelsessamtale.

Helt konkret betyder det, at du så vidt muligt skal undlade ord som jeg, mig, min, mit i starten af en sætning.

Levendegør derimod for arbejdspladsen, hvad den får ud af at ansætte lige netop dig. Du skal få mennesker til at se en film for deres indre blik af, hvad du kan tilføre arbejdspladsen.

Skriv eller sig f.eks.:

Når I ansætter mig:

Vil I opleve en medarbejder, der bringer arbejdsglæde ind på arbejdspladsen, ved at engagere sig i fællesskabet og sætte spot på det, der virker.

Vil I møde en person, der optimerer udbyttet ved ….. (skriv her helt konkret, hvad du gør)

Får I en kollega, der spreder optimisme gennem …

 

Når du benytter KAPE i din jobsøgningsproces, vil du i gennem vore spørgsmål og konkrete råd til dig, komme betydeligt tættere på et nyt job.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.